این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک و دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهابات گوارشی از قبیل IBD، کرون، کولیت اولسراتیو

همه ی گروه های سنی در افراد سالم

کیک آلبالوی صبحانه

کیک آلبالوی صبحانه

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک و دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهابات گوارشی از قبیل IBD، کرون، کولیت اولسراتیو

همه ی گروه های سنی در افراد سالم

آلبالو و خواص آن در بیماری های دستگاه گوارش

آلبالو میوه‌ای با خواص ضدالتهابی است که می‌تواند به کاهش التهاب‌های موجود در دستگاه گوارش کمک کند.

این میوه حاوی ویتامین‌های A، C و K، پتاسیم، منیزیم و کلسیم، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست که به سلامت گوارش کمک می‌کنند. همچنین، آلبالو می‌تواند در کنترل رشد باکتری‌های مفید در دستگاه گوارش مؤثر باشد و به بهبود سلامت گوارش، کاهش فشارخون، تقویت سیستم ایمنی و افزایش قدرت ذهنی و جسمی کمک کند.

آلبالو میتواند در رفع مشکلات گوارشی همچون اسهال، دل آشوبه و تهوع و تلخی دهان که  ناشی از برگشت صفرا به معده است، نیز بسیار سودمند باشد.

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

پودر نارگیل الک شده

نصف فنجان

نمک

نصف قاشق چای خوری

جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ

6 عدد

عسل

یک سوم فنجان

روغن هسته انگور

یک سوم فنجان

وانیل

نصف قاشق چای خوری

آلبالوی خرد شده

یک فنجان

طرز تهیه

پودر نارگیل، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

در ظرف بزرگی، تخم مرغ، عسل ، روغن و وانیل را کاملا با هم مخلوط کرده و با همزن هم بزنید. 

مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید. آلبالوها را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

خمیر را در قالب های مخصوص کیک که کاغذ روغنی کف آن ها پهن کرده اید بریزید و در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه ی فارنهایت) به مدت 20 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن سرو کنید. 

نکته: از آلبالوی خشک نیز میتوانید استفاده کنید.

منابع:

کتابچه ی راهنمای رژیم غذایی بدون گلوتن؛ نوشته شده توسط محمد رستمی نژاد
مركز تحقيقات بيماري هاي گوارش و كبد، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *