این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

طرز تهیه نان آجیلی

نان آجیلی

طرز تهیه نان آجیلی

نان آجیلی

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

آرد سفید بادام

یک و نیم فنجان

نشاسته ذرت

9 قاشق غذاخوری

آرد تخم کتان

یک چهارم فنجان

نمک

نصف قاشق چای خوری

جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ

چهار عدد

عسل

یک قاشق چای خوری

سرکه سیب

یک قاشق چای خوری

گردوی ریز شده

یک چهارم فنجان

فندق ریز شده

یک چهارم فنجان

پسته ی ریز شده

یک چهارم فنجان

تخم کدو تنبل

یک چهارم فنجان

تخم آفتابگردان

یک چهارم فنجان

کنجد

یک چهارم فنجان

طرز تهیه

در ظرفی آرد بادام، نشاسته ی ذرت، آرد تخم کتان، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

در ظرف بزرگتری تخم مرغ ها را سه دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کف کند. 

عسل و سرکه سیب را به تخم مرغ ها اضافه کنید. مواد خشک را کم کم روی تخم مرغ ها الک کنید و خوب مخلوط کنید . سپس دانه ها و مغزها را اضافه کنید. خمیر را در قالب متوسطی که از قبل چرب شده است، بریزید و به مدت30 الی 35 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد(350 درجه فارنهایت ) گرم شده است، بپزید تا زمانی در فر بماند که اگر خلال دندان نرم در آن فرو کنیم، چیزی به خلال نچسبد. سپس از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب جدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *