این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهاب در روده و معده

طرز تهیه ی نان شیرمال

نان شیرمال

طرز تهیه ی نان شیرمال

نان شیرمال

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهاب در روده و معده

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

آب یا شیر

یک فنجان

تخم مرغ

یک عدد

روغن مایع

یک چهارم پیمانه

عسل

یک چهارم پیمانه

نشاسته ذرت

یک فنجان

آرد برنج

یک فنجان

بیکینگ پودر فاقد گلوتن

دو قاشق چای خوری

نمک

نصف قاشق چای خوری

زانتان (Xantan)

یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

شیر، تخم مرغ، روغن و عسل را در مخلوط کن بریزید و تا زمان یکنواخت شدن صبر کنید. در ظرف جداگانه ای مواد خشک را با هم مخلوط کرده و به مواد تر اضافه کنید.

ته قالب مستطیل شکلی به ابعاد 30 در 30 را با روغن چرب کنید و مواد را در آن بریزید. سپس دست هایتان را مرطوب کنید و خمیر را پهن کنید. خمیر بسیار چسبناک است، بنابراین باید مرتب دست خود را مرطوب کنید و با حوصله خمیر را پهن کنید.

قالب را در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 25 دقیقه قرار دهید. پس از پخت بلافاصله و به صورت گرم سرو کنید. 

نکته: ایده آل این است که نان بلافاصله پس از پخت یا با فاصله ی چند دقیقه از پخت مصرف شود، ولی در کیسه ی زیپ دار مخصوص آشپزخانه تا چند روز در یخچال قابل نگهداری است.

نکته: زانتان نوعی صمغ گیاهی است که میتوان با جست و جو در گوکل، از فروشگاه هایی که آن را تامین میکنند، خریداری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *