این غذا برای چه کسانی مناسب است؟
افراد دارای سلیاک
افراد دارای مشکلات گوارشی
افراد دارای التهاب در روده و معده
سینا دهقان
نان شیرمال
سینا دهقان
نان شیرمال
این غذا برای چه کسانی مناسب است؟
افراد دارای سلیاک
افراد دارای مشکلات گوارشی
افراد دارای التهاب در روده و معده
مواد لازم
ماده غذایی |
مقدار مورد نیاز |
---|---|
آب یا شیر |
یک فنجان |
تخم مرغ |
یک عدد |
روغن مایع |
یک چهارم پیمانه |
عسل |
یک چهارم پیمانه |
نشاسته ذرت |
یک فنجان |
آرد برنج |
یک فنجان |
بیکینگ پودر فاقد گلوتن |
دو قاشق چای خوری |
نمک |
نصف قاشق چای خوری |
زانتان (Xantan) |
یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه
شیر، تخم مرغ، روغن و عسل را در مخلوط کن بریزید و تا زمان یکنواخت شدن صبر کنید. در ظرف جداگانه ای مواد خشک را با هم مخلوط کرده و به مواد تر اضافه کنید.
ته قالب مستطیل شکلی به ابعاد 30 در 30 را با روغن چرب کنید و مواد را در آن بریزید. سپس دست هایتان را مرطوب کنید و خمیر را پهن کنید. خمیر بسیار چسبناک است، بنابراین باید مرتب دست خود را مرطوب کنید و با حوصله خمیر را پهن کنید.
قالب را در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 25 دقیقه قرار دهید. پس از پخت بلافاصله و به صورت گرم سرو کنید.
نکته: ایده آل این است که نان بلافاصله پس از پخت یا با فاصله ی چند دقیقه از پخت مصرف شود، ولی در کیسه ی زیپ دار مخصوص آشپزخانه تا چند روز در یخچال قابل نگهداری است.
نکته: زانتان نوعی صمغ گیاهی است که میتوان با جست و جو در گوکل، از فروشگاه هایی که آن را تامین میکنند، خریداری کرد.