این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک و دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهابات گوارشی از قبیل IBD، کرون، کولیت اولسراتیو

همه ی گروه های سنی در افراد سالم

طرز تهیه ی کیک عصاره لیمو

کیک عصاره لیمو

طرز تهیه ی کیک عصاره لیمو

کیک عصاره لیمو

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک و دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهابات گوارشی از قبیل IBD، کرون، کولیت اولسراتیو

همه ی گروه های سنی در افراد سالم

خواص عصاره لیمو

عصاره لیمو یکی از خوش طعم ترین مواد در تهیه ی غذاها و شیرینی های مختلف است، در ادامه خواص آن را با یکدیگر بر میشماریم:

1. عصاره لیمو یک منبع غنی از ویتامین C است که برای قوی‌تر کردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.
2. تحقیقات نشان داده است که مصرف عصاره لیمو می‌تواند به کاهش التهاب‌ها و دردهای مفاصل کمک کند.
3. عصاره لیمو حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که می‌توانند در مقابل عوامل آسیب‌زا محافظت کنند.
4. این محصول می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش کمک کند و مشکلات معده را تسکین دهد.
5. عصاره لیمو دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است که می‌تواند در مبارزه با عفونت‌های باکتریایی کمک کند.
6. استفاده از عصاره لیمو در آب گرم می‌تواند به تسکین علائم سرفه و سرماخوردگی کمک کند.
7. این عصاره می‌تواند به تقویت سیستم گوارش و جذب مواد غذایی کمک کند.
8. عصاره لیمو باعث تقویت رشد مو و بهبود سلامت پوست می‌شود.
9. استفاده از عصاره لیمو در آب گرم صبحگاهی می‌تواند انرژی و تازگی روزانه را افزایش دهد.
برای بهبود عطر و طعم غذاها، می‌توانید از عصاره لیمو به عنوان یک جایگزین طبیعی در شیرینی ها استفاده کنید.

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

کره نرم شده

200 گرم

پودر شکر

200 گرم

تخم مرغ

4 عدد

بادام پودر شده

175 گرم

پوره سیب زمینی سرد

250 گرم

عصاره لیمو

12 قطره

بیکینگ پودر فاقد گلوتن

دو قاشق مرباخوری

شکر

چهار قاشق چای خوری

آب لیموی تازه

یک عدد

طرز تهیه

فر را با درجه حرارت 180 درجه ی سانتی گراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

یک قالب کیک گود که قطر آن 20 سانتی متر باشد را با کره چرب کنید. پودر شکر و کره را بزنید تا زمانی که حالت پفی پیدا کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هربار اضافه کردن کاملا به هم بزنید. بادام، پوره سیب زمینی، بیکینگ پودر و عصاره ی لیمو را اضافه کنید و هم بزنید.

مواد را در قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. قالب را در طبقه ی بالای فر قرار داده تا به مدت یک ساعت بپزد. کیک را از فر خارج کرده، بلافاصله در یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که در این حالت کیک هنوز کاملا سفت نشده و باید حداقل یک تا دو ساعت در یخچال بماند.

پس از دو ساعت کیک را از یخچال خارج کرده و به آرامی از قالب جدا کنید. 

شکر و آبلیمو را با هم ترکیب کنید و با قاشق ذره ذره روی کیک پخش کنید و بگذارید روی کناره های کیک هم بچکد. کیک را دوباره در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

نکته: در صورتی که میخواهید کیک شما بدون بادام باشد، به جای بادام از همان مقدار آرد ذرت استفاده نمایید.

منابع:

کتابچه ی راهنمای رژیم غذایی بدون گلوتن؛ نوشته شده توسط محمد رستمی نژاد
مركز تحقيقات بيماري هاي گوارش و كبد، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *