این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهابات روده و معده

نان ذرت برای صبحانه

نان ذرت برای صبحانه

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهابات روده و معده

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

آرد ذرت

یک فنجان

نمک

یک قاشق چای خوری

شکر

یک قاشق چای خوری

کره

یک قاشق چای خوری

آب جوش

سه چهارم لیوان

طرز تهیه

توجه: این مواد اولیه مخصوص 12 نفر تهیه شده است.

در کاسه ی متوسطی آرد، نمک، و شکر را با هم مخلوط کنید. آب داغ و کره را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کره حل شود. در ماهیتابه ی بزرگی روغن بریزید، به طوری که عمق روغن حداقل یک سانتی متر باشد. 

سپس ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا به حرارت 190 درجه ی سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) برسد. مایه ی ذرت را با قاشق به شکل دایره های صاف شکل دهید و هربار یک عدد را در روغن داغ سرخ کنید، پشت هر تکه نان را هم سرخ کنید تا هر دو طرف آن ترد و طلایی شود(حدود 5 دقیقه) نان ها را روی کاغذ روغن گیر بچینید و بلافاصله با عسل سرو کنید.

نکته: این نان فاقد گلوتن و فاقد لبنیات است. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *