این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

نان پروتئینه ی کم کالری

نان پروتئینه ی کم کالری

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

آرد سفید بادام

2.5 فنجان

نمک

1.2 قاشق چای خوری

جوش شیرین

1.2 قاشق چای خوری

تخم مرغ

3 عدد 

عسل

1 قاشق غذاخوری

سرکه سیب

1.2 قاشق غذاخوری سرکه سیب

طرز تهیه

مواد خشک را در ظرفی الک کنید.

تخم مرغ، عسل و سرکه را جداگانه با هم مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه کنید.

ما به قالبی که چرب شده و کف آن کاغذ پوستی پهن شده بریزید و به مدت 40-45 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید.

نان تا زمانی در فر بماند که اگر خلال دندان در آن فرو کنید، چیزی به خلال نچسبد.

آن را خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب جدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *