این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

نان ساندویچی بدون گلوتن

نان ساندویچی بدون گلوتن

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

آرد سفید بادام

یک و نیم فنجان

نشاسته ذرت

یک فنجان

پودر تخم کتان

یک چهارم فنجان

نمک

نصف قاشق چای خوری

جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ

چهار عدد

عسل

یک قاشق چای خوری

سرکه سیب

یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

مواد خشک را جداگانه در ظرفی مخلوط کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ ها را بزنید تا کف کند. عسل و سرکه ی سیب را اضافه کرده، هم بزنید، مواد خشک را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید.

خمیر را در قالبی که از قبل چرب شده بریزید و در فر با درجه حرارت 175 درجه ی سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.

نکته: برای نگهداری نان، ابتدا آن را در پارچه ی نازکی بپیچید و سپس در کیسه ی زیپ دار مخصوص آشپزخانه قرار دهید.با این روش، نان تا چند روز در یخچال تازه می ماند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *