این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

طرز تهیه نان برنج فاقد گلوتن

نان برنج فاقد گلوتن

طرز تهیه نان برنج فاقد گلوتن

نان برنج فاقد گلوتن

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

آرد برنج

3 فنجان

نشاسته ذرت

10 قاشق غذاخوری

شیر خشک بدون گلوتن

1 فنجان

پوره ی سیب زمینی

یک چهارم فنجان

مایه خمیر فاقد گلوتن

2 قاشق مرباخوری

آب گرم

دو فنجان

شکر

دو قاشق غذاخوری

کره نرم شده

یک چهارم فنجان

نمک

یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ زده شده

چهار عدد

طرز تهیه

فر را روی حرارت 165 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید. آرد برنج و نشاسته ی ذرت را با هم مخلوط کنید. دو فنجان از آرد محلوط را در ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه، شکر، نمک و شیر خشک را اضافه کنید. آب گرم، پوره ی سیب زمینی و کره را بریزید و به مدت سه دقیقه با همزن برقی بزنید.

در مرحله ی بعد باقیمانده ی آرد و همچنین تخم مرغ ها را اضافه کنید و دوباره 3 دقیقه با همزن هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. آرام خمیر را هم بزنید تا حباب های آن خارج شود.

خمیر را در دو ظرف گرد جداگانه ی مخصوص فر بریزید. رویشان را بپوشانید و بگذارید خمیر 30 دقیقه ی دیگر استراحت کند. سپس قالب ها را در فر قرار دهید. مدت زمان تقریبی پخت 30 دقیقه است، یا تا زمانی بماند که سطح رویی کیک به رنگ قهوه ای روشن درآید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *