این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی و التهابات

کودکان، نوجوانان

کیک نارگیل چند لایه

کیک نارگیل چند لایه

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی و التهابات

کودکان، نوجوانان

مواد لازم برای تهیه خمیر

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

آرد سفید بادام

یک و سه چهارم فنجان

پودر نارگیل

دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ در دمای اتاق

10 عدد زرده و سفیده به صورت جدا

شیر نارگیل

یک قاشق غذاخوری

پودر شکر

دو فنجان

کرم تار تار

یک چهارم قاشق چای خوری

نمک

یک چهارم قاشق چای خوری

ورقه های نازک نارگیل

دو فنجان برای روی کیک

مواد لازم برای خامه روی کیک

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

خامه پرچرب در دمای یخچال

سه فنجان

شکلات سفید خرد شده

250 گرم

شیر نارگیل

دو قاشق چای خوری

نمک

یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه خامه کیک

سه ظرف گرد نچسب، به قطر 23 سانتی متر

مخصوص 12 نفر

یک کاسه ی فلزی یا ظرف مخصوص میکسر ایستاده را به همراه پره های همزن برقی، به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شوند.

یک فنجان خامه را در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام بجوشد. 

شکلات را در ظرف نیمه گرمی بریزید و خامه ی داغ شده را روی آن بریزید و هم بزنید تا یکنواخت شود.

شیر نارگیل و نمک را ریخته و مخلوط کنید. 

حدود یک ساعت در دمای اتاق بماند تا سرد و سفت شود. 

در کاسه ی سرد شده در فریزر، ما بقی خامه را بریزید و با پره های های سرد شده ی همزن آن را هم بزنید، تا زمانی که رد پره های همزن روی خامه بماند(به مدت 6 الی 8 دقیقه)

همزن را خاموش کنید.

مخلوط شکلات سفید را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که جابه جا گلوله های کوچک تشکیل شود(حدود 5 دقیقه)

بیش از حد مایه را نزنید وگرنه خامه میبرد. مایه را سه ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

نکته: خامه ی کیک را میتوان زودتر تهیه کرده و آن را پوشاند و تا 8 ساعت در یخچال نگهداری کرد. حتما از خامه 100 درصد طبیعی در تهیه ی این کیک استفاده کنید.(خامه میتواند محلی باشد)

طرز تهیه کیک

فر را از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه ی فارنهایت) گرم کنید. کف قالب ها را با کاغذ پوستی بپوشانید. در کاسه ی بزرگی آرد بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. 

در ظرف دیگری زرده تخم مرغ ها را بریزید و با همزن آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود و کف کند (2 الی 3 دقیقه)

دور همزن را کند کنید و شیر نارگیل و شکر (به جز یک قاشق غذاخوری شکر) را به زرده ها اضافه کرده و مخلوط کنید.

در این مرحله همزن را خاموش کرده و مواد را در مرکز ظرف جمع کنید. 

تا زمانی که غلسظ شود و رنگ روشنی پیدا کند با دور تند هم بزنید (حدود یک دقیقه)

کرم تارتار، نمک و یک قاشق شکر باقیمانده را بریزید و با دور تند همزن هم بزنید تا زمانی که سفیده ها سفت شود(حدود دو دقیقه) 

یک فنجان از سفیده را داخل مخلوط زرده بریزید و آرام هم بزنید.

سپس به صورت تدریجی بقیه ی آن را اضافه کنید.

خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و داخل قالب ها بریزید.

روی کیک ها را صاف کنید و در فر قرار دهید.

تا زمانی که سطح کیک ها قهوه ای روشن شود در فر بماند و خلال دندانی را که به وسط کیک فرو کردید، تمیز بیرون بیاید(20-25 دقیقه)

کیک ها را روی دیس(سینی) برگردانید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شوند. 

به کمک چاقو کاغذ پوستی را جدا کنید.

 

 

سر هم کردن کیک

سه طبقه ی کیک را روی هم قرار دهید.

روی هر طبقه مقداری خامه بمالید.

سطح و اطراف کیک را هم با خامه بپوشانید.

برش های نارگیل را روی سطح کیک بچسبانید و کیک را حداقل به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهیدتا خامه ی آن کاملا سفت شود.

نکته 1: برای تمیز ماندن ظرف کیک هنگام تزئین با خامه، میتوانید زیر لبه های کیک، نوارهای کاغذ پوستی بچینید و موقع سرو آنها را جدا کنید.

نکته ی 2: این کیک اسفنجی به خاطر وجود بادام، طعم عالی و رنگ قهوه ای دارد.

نکته 3: برای تنوع میتوانید به جای برش های نارگیل، از حلقه های توت فرنگی یا از شکلات فاقد گلوتن رنده شده استفاده کنید.

نکته 4: حداقل یک روز قبل از سرو، کیک را آماده کنید تا مدت زمان بیشتری در یخچال باشد.

این کار باعث میشود خامه شکیل تر شود و طعم مواد کیک در هم بیامیزد.

نکته 5: تمام وسایل استفاده شده در تهیه ی خامه، باید حداقل به مدت 15 دقیقه در یخچال مانده باشند. خامه ی این کیک بسیار شکننده است و کوچکترین اشتباهی باعث شل شدن آن میشود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *