این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

افرادی که دارای التهاب در روده هستند

طرز تهیه ی نان زنجبیلی

نان زنجبیلی

طرز تهیه ی نان زنجبیلی

نان زنجبیلی

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

آرد سفید بادام

5 فنجان

دارچین

یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل

یک قاشق غذاخوری

پودر میخک

یک چهارم قاشق چای خوری

نمک

نصف قاشق چای خوری

جوش شیرین

یک قاشق چای خوری

روغن هسته انگور

نصف فنجان

عسل

نصف فنجان

وانیل

نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ

دو عدد

عصاره ی لیمو

بک قاشق چای خوری

شکر

نصف فنجان

طرز تهیه

در ظرف بزرگی آرد بادام، دارچین، زنجبیل، میخک، نمک و جوش شیرین را مخلوط کنید.

در ظرف کوچکتری روغن، عسل، وانیل، شکر، تخم مرغ و عصاره ی لیمو را ترکیب کنید.

مواد خشک و تر ر با هم مخلوط کنید؛ مخلوط را به مدت یک الی دو ساعت در فریزر قرار دهید.

خمیر را بین دو ورق کاغذ پوستی قرار دهید و با وردنه به قطر 3 الی 5 میلی متر باز کنید. کاغذ پوستی رویی را بردارید و با قالب آدمکی شکل، خمیر را در قالب بزنید. آدمک ها را میتوانید با آجیل و میوه حشک تزئین کنید.

روی سینی فر، کاغذ پوستی پهن کنید. شیرینی ها را با کفگیر روی آن بگذارید. در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه ی فارنهایت) به مدت 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن سرو کنید.

نکته: این کلوچه فاقد گلوتن و شیر است.

نکته: پودر زنجبیل و میخک را میتوانید از عطاری ها تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *