این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک و دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهابات گوارشی از قبیل IBD، کرون، کولیت اولسراتیو

همه ی گروه های سنی در افراد سالم

پیکاتای ماهی

پیکاتای ماهی

پیکاتای ماهی

پیکاتای ماهی

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک و دارای مشکلات گوارشی

افراد دارای التهابات گوارشی از قبیل IBD، کرون، کولیت اولسراتیو

همه ی گروه های سنی در افراد سالم

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

فیله ی ماهی

700 گرم

آرد سفید بادام

نصف فنجان

نمک

نصف قاشق چای خوری

روغن زیتون

5 قاشق غذاخوری

روغن هسته انگور

5 قاشق غذاخوری

آب مرغ

یک فنجان

آب لیمو

یک چهارم فنجان

زیتون سبز شور بدون هسته

یک چهارم فنجان

جعفری خرد تازه

یک چهارم فنجان

ادویه، فلفل

به مقدار لازم

طرز تهیه

مخصوص 4 تا 6 نفر

فیله را به شش قسمت ببرید.

آرد، نمک، فلفل و ادویه را مخلوط کنید.

ابتدا فیله ها را با آب خیس کنید، سپس در آرد بغلتانید تا کاملا پوشانده شود.

روغن زیتون و دو قاشق از روغن هسته انگور را در ماهیتابه ی بزرگی روی حرارت متوسط گرم کنید. 

دو طرف فیله ها را تا زمان قهوه ای شدن سرخ کنید. از ماهیتابه خارج کرده و در مکان گرمی مثل فر قرار دهید که تا آماده شدن سس سرد نشود.

آب مرغ، آب لیمو و زیتون ها را در همان ماهیتابه بریزید. با کمک پک، کفگیر ریزه های باقیمانده از ماهی ها را له کنید و با سس مخلوط کنید. 

وقتی مقدار سس به نصف کاهش یافت، بقیه ی روغن هسته انگور را اضافه کنید و هم بزنید. 

ماهی ها را در ظرف بچینید، سس را روی آن بریزید و روی سس جعفری بپاشید.

توجه: برای مصرف در بیماری سلیاک و یا بیماری های التهابی دستگاه گوارش، حتما از فاقد گلوتن بودن ادویه مطمئن شوید.

منابع:

کتابچه ی راهنمای رژیم غذایی بدون گلوتن؛ نوشته شده توسط محمد رستمی نژاد
مركز تحقيقات بيماري هاي گوارش و كبد، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *