این غذا برای چه کسانی مناسب است؟
افراد دارای سلیاک و دارای مشکلات گوارشی
افراد دارای التهابات گوارشی از قبیل IBD، کرون، کولیت اولسراتیو
همه ی گروه های سنی در افراد سالم
![پیکاتای ماهی](https://baranino.ir/wp-content/uploads/2024/04/Fish-Piccata.jpg)
سینا دهقان
پیکاتای ماهی
![پیکاتای ماهی](https://baranino.ir/wp-content/uploads/2024/04/Fish-Piccata.jpg)
سینا دهقان
پیکاتای ماهی
این غذا برای چه کسانی مناسب است؟
افراد دارای سلیاک و دارای مشکلات گوارشی
افراد دارای التهابات گوارشی از قبیل IBD، کرون، کولیت اولسراتیو
همه ی گروه های سنی در افراد سالم
مواد لازم
ماده غذایی |
مقدار مورد نیاز |
---|---|
فیله ی ماهی |
700 گرم |
آرد سفید بادام |
نصف فنجان |
نمک |
نصف قاشق چای خوری |
روغن زیتون |
5 قاشق غذاخوری |
روغن هسته انگور |
5 قاشق غذاخوری |
آب مرغ |
یک فنجان |
آب لیمو |
یک چهارم فنجان |
زیتون سبز شور بدون هسته |
یک چهارم فنجان |
جعفری خرد تازه |
یک چهارم فنجان |
ادویه، فلفل |
به مقدار لازم
|
طرز تهیه
مخصوص 4 تا 6 نفر
فیله را به شش قسمت ببرید.
آرد، نمک، فلفل و ادویه را مخلوط کنید.
ابتدا فیله ها را با آب خیس کنید، سپس در آرد بغلتانید تا کاملا پوشانده شود.
روغن زیتون و دو قاشق از روغن هسته انگور را در ماهیتابه ی بزرگی روی حرارت متوسط گرم کنید.
دو طرف فیله ها را تا زمان قهوه ای شدن سرخ کنید. از ماهیتابه خارج کرده و در مکان گرمی مثل فر قرار دهید که تا آماده شدن سس سرد نشود.
آب مرغ، آب لیمو و زیتون ها را در همان ماهیتابه بریزید. با کمک پک، کفگیر ریزه های باقیمانده از ماهی ها را له کنید و با سس مخلوط کنید.
وقتی مقدار سس به نصف کاهش یافت، بقیه ی روغن هسته انگور را اضافه کنید و هم بزنید.
ماهی ها را در ظرف بچینید، سس را روی آن بریزید و روی سس جعفری بپاشید.
توجه: برای مصرف در بیماری سلیاک و یا بیماری های التهابی دستگاه گوارش، حتما از فاقد گلوتن بودن ادویه مطمئن شوید.
دریافت رژیم غذایی اختصاصی
رژیم کاهش وزن
۱,۸۰۰,۰۰۰ ریال – ۳,۸۰۰,۰۰۰ ریالمطالب مرتبط
منابع:
کتابچه ی راهنمای رژیم غذایی بدون گلوتن؛ نوشته شده توسط محمد رستمی نژاد
مركز تحقيقات بيماري هاي گوارش و كبد، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي