این غذا برای چه کسانی مناسب است؟
افراد دارای سلیاک
افراد دارای مشکلات گوارشی
کودکان، نوجوانان
سینا دهقان
رژیم درمانگر | شماره نظام پزشکی-ت:10431
نان موز و گردو
سینا دهقان
رژیم درمانگر | شماره نظام پزشکی-ت:10431
نان موز و گردو
این غذا برای چه کسانی مناسب است؟
افراد دارای سلیاک
افراد دارای مشکلات گوارشی
کودکان، نوجوانان
مواد لازم
ماده غذایی |
مقدار مورد نیاز |
---|---|
مارگارین یا کره نرم شده |
115 گرم |
موز بزرگ رسیده له شده |
3 عدد |
آرد برنج |
2 فنجان |
شکر |
یک فنجان |
تخم مرغ |
2 عدد |
گردوی ریز شده |
یک فنجان |
بیکینگ پودر فاقد گلوتن |
دو قاشق چای خوری |
وانیل |
یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه
در کاسه بزرگی کره و شکر را آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ، وانیل و موز را اضافه کنید و با همزن برقی، آن مایه را به هم بزنید.
در ظرف جداگانه ای آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید.
مواد خشک و مایه ی موز را کاملا با هم مخلوط کنید. گردو را بریزید و آرام مایه را هم بزنید.
خمیر را در ظرف نچسبی بریزید و در فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) به مدت یک ساعت و بیست دقیقه قرار دهید.