این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

نان موز و گردو

نان موز و گردو

این غذا برای چه کسانی مناسب است؟

افراد دارای سلیاک

افراد دارای مشکلات گوارشی

کودکان، نوجوانان

مواد لازم

ماده غذایی
مقدار مورد نیاز

مارگارین یا کره نرم شده

115 گرم

موز بزرگ رسیده له شده

3 عدد

آرد برنج

2 فنجان

شکر

یک فنجان

تخم مرغ

2 عدد

گردوی ریز شده

یک فنجان

بیکینگ پودر فاقد گلوتن

دو قاشق چای خوری

وانیل

یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

در کاسه بزرگی کره و شکر را آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ، وانیل و موز را اضافه کنید و با همزن برقی، آن مایه را به هم بزنید.

در ظرف جداگانه ای آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. 

مواد خشک و مایه ی موز را کاملا با هم مخلوط کنید. گردو را بریزید و آرام مایه را هم بزنید.

خمیر را در ظرف نچسبی بریزید و در فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) به مدت یک ساعت و بیست دقیقه قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *